Uw Nota

Uw factuur komt voortaan via e-mail

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan uwnota.nl. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.
Vanaf 11-04-2016 start uwnota.nl met digitaal factureren. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu.
In plaats van een factuur per post ontvangt u vanaf 01-05-2016 een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via eenmalige automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op uwnota.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.
Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op uwnota.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van uwnota.nl via 0900 0400 633 (€ 0,35 per gesprek).

 

Uw nota gaat rechtstreeks naar uw zorgverzekering
en u ontvangt alleen een nota van uw eigen bijdrage.


Voor het doorgeven van wijzigingen in adres en/of verzekeringsgegevens kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur contact opnemen met onze praktijk. (0591-630154)